Ingezonden door Natasja Combee-Veldman, foto Natalie Bouwens:
Sascha Werlich verruilt Amstelveense Rugby Club voor nieuwe uitdaging

Sascha Werlich, de hoofdtrainer van de Amstelveense selectie, heeft afgelopen woensdag een contract getekend als nieuwe hoofdcoach bij de Nederlandse Dames. Zij zal vanaf 1 maart aanstaande de lijnen voor zowel de 7s als de 15s gaan uitzetten.
Deze ontwikkeling heeft consequenties voor de Amstelveense Rugby Club, waar Sascha nog tot medio april de selectie zal blijven trainen. Daarna zal zij zich volledig gaan richten op het Nederlandse Dames Rugby.
Bij de Amstelveense Rugby Club is de teleurstelling over Sascha’s vertrek groot, omdat samen met haar een veelbelovende weg was ingeslagen. Het waren twee mooie jaren met een sterke focus op ontwikkelen en volwassen worden. Daarbij wist zij haar professionele insteek te combineren met een zeer prettige manier van samenwerken. In Amstelveen is men ervan overtuigd dat Sascha’s meerwaarde zich ook gaat bewijzen in haar nieuwe rol. De Amstelveense Rugby Club wenst Sascha heel veel succes bij haar nieuwe uitdaging om het Nederlandse dames programma naar een hoger plan te brengen!
De Technische Commissie van de Amstelveense Rugby Club zal zich de komende periode beraden over de versterking van het technisch kader.

Advertentie