Ingezonden door Tim Mudde:
Rugbyers halen meer dan 6500,- op voor Movember

Afgelopen maand lieten wereldwijd weer vele duizenden rugbyers hun snor staan voor Movember om zo aandacht te vragen voor de strijd tegen prostaat- en teelbalkanker en om natuurlijk donaties te vergaren voor onderzoek en genezing van deze typische ‘mannenziektes’. Ook in Nederland waren weer veel behaarde bovenlippen te zien op de velden en 82 van hen verenigden zich in het Rugby Netwerk Nederland om samen te laten zien dat rugby meer is dan een sport.

Spelers van AAC, The Bassets, DIOK, RC Eindhoven, RFC Gouda, Oisterwijk Oysters, RSRC, RC Waterland en RC West-Friesland haalden met elkaar 6631,- op waarmee rugby als sport koploper werd bij het inzamelen van fondsen, een mooie prestatie. De verschillende ‘shave-downs’ leverden weer mooie plaatjes en verhalen op en volgend jaar hopen we natuurlijk dat nog meer clubs en spelers zich bij het Rugby Netwerk Nederland aansluiten.

Meer informatie over het werk van de Movember Foundation op hun website: https://nl.movember.com

Met ( )valen groet,

Tim Mudde
Bassets Bro’s

Advertentie