Ingezonden door Ad Wijten:Crowdfunding voor EK-droom Under-19

Eind Oktober staat voor heren U19 het Europees Kampioenschap in Portugal op het programma. Onder leiding van coach Matt Roper is inmiddels een team van 26 man geselecteerd die in Portugal de strijd aangaan in groep 1. De eerste wedstrijd op 24 Oktober is tegen Portugal. Gevolgd door twee wedstrijden op 28 en 31 Oktober.

Inmiddels heeft de selectie een aantal hordes genomen echter de laatste horde moet nog geslecht worden. Een Crowdfunding actie is gestart op www.wijzijnsport.nl om een bedrag van Eur 7.500,= te verzamelen voor definitieve deelname. Inmiddels staat de teller al op Eur 5.200,=. Dit bedrag is mede door de aandacht voor Rugby op RTL-7 bijeen gebracht. De komende twee weken zal via de sociale media extra aandacht gevraagd worden voor deze actie. Iedere Rugby liefhebber wordt gemobiliseerd om de jongens te steunen. Voor meer informatie kunt U terecht op www.rydnl.rugby-xv.nl

Stichting Rugby Youth Development
The Netherlands

Advertentie