Ingezonden door Jeske Clion:
Artikel – Tobias van der Sar deed vrijwilligerswerk in Samoa en hielp bij het nationale rugby team tijdens historische All Blacks oefenwedstrijd

Beste redactie,

Graag stuur ik u bijgaand de link naar een artikel op onze website over Tobias van der Sar. Een Eindhovenaar die dit jaar voor 5 maanden naar Samoa afreisde om vrijwilligerswerk te doen met onze organisatie Projects Abroad.

Tobias heeft dit jaar zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein afgerond en nam deel aan een fysiotherapie project in Apia.

Naast de waardevolle bijdrage die heeft geleverd bij een lokale school voor kinderen met een beperking heeft hij gewerkt met het Nationale rugby team. Daar kreeg hij de unieke kans om deel uit te maken van het lokale medische team bij een belangrijke rugby wedstrijd in Samoa.

Nog nooit hadden de New Zealand All Blacks gespeeld in Samoa tegen het nationale team Manu Samoa, deze historische oefenwedstrijd was dan ook groot nieuws!

Lees hier het artikel:

http://www.projects-abroad.nl/over-ons/nieuws-uit-de-bestemmingen/?content=nl/2015/fysiotherapie-vrijwilliger-helpt-bij-rugby-wedstrijd-in-samoa/

Tobias heeft een onvergetelijke tijd gehad in het buitenland en de kans is groot dat deze ervaring meer deuren voor hem zal openen als fysiotherapeut in de sportwereld.

Wellicht dat uw het leuk vindt het artikel op uw website te plaatsen?

Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Jeske

Advertentie