Beste meneer/mevrouw,

Komend jaar wordt het 1ste Nationale Rugbykamp bij rugbyclub Eemland georganiseerd. Dit kamp zal worden georganiseerd in samenwerking met topspelers zoals: Mark en Andy Darlington, Anne Hielckert en Dirk Danen. Hiervoor willen wij graag de Nederlandse rugby jeugd uitnodigen. Ons doel is om de rugbyjeugd in Nederland te ontwikkelen waardoor het niveau in Nederland stijgt. Daarom wil ik u vragen om deze aankondiging op de website van Rugbynieuws te plaatsen. Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over het kamp.

Hieronder vindt u de aankondiging. Deze is evenals de afbeeldingen ook in de bijlage toegevoegd voor uw webmaster.

Met vriendelijke groet,

Rick Kuipers

NATIONALE SPORTKAMPEN

Havenstraat 180

1401 EM Bussum

Tel: 035-5445330

E-mail: nsk10

Website: www.nationalesportkampen.nl

Doe mee aan het Nationale Rugbykamp bij rugbyclub Eemland!

Het kamp wordt georganiseerd in samenwerking met topspelers, zoals Mark Darlington, Anne Hielckert, Dirk Danen en Andy Darlington. Het Nationale Rugbykamp zal in de zomer worden gehouden van 9 t/m 15 augustus. Op het Toprugbykamp (8-14 jaar) krijg je de hele dag clinics en trainingen in het rugby. Wil je naast het rugby ook nog andere sporten doen kies dan voor het Rugbykamp (6-12 jaar). Aan dit kamp kan ook worden deelgenomen als je (nog) niet op rugby zit! Ook is het mogelijk te blijven overnachten op het kamp.

Tijdens het kamp zal veel aandacht worden besteedt aan rugbyskills, zoals contacttechnieken, spelinzicht en het ontwijken van tackles. Het rugbyprogramma is geschreven door Andy en Mark Darlington, internationals van Nederland. Je zult jezelf dus heel erg ontwikkelen tijdens het kamp. Dit alles zal er voor zorgen dat het een groot succes wordt!

Tot 1 mei geldt er een vroegboekkorting dus wees er snel bij!

Inschrijven en meer informatie kan u vinden op: www.rugbykampen.nl.

Advertentie