Ingezonden door Sanne van den Brink:

40 jaar rugbyclub The Pickwick Players

De 250 leden van Rugbyclub The Pickwick Players vieren dit seizoen hun 40 jarig bestaan. Omdat Pickwick erg trots is op haar club en om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, wordt er op vrijdag 6 maart een aftrap gegeven voor het jubileum jaar.

Vrijdagavond viert de grootste rugbyclub van het oosten een groot verjaardagsfeest! De avond start om 19.30 uur met een gezellige disco voor alle jeugdleden. Aansluitend is er voor alle senioren en oud-leden nog een gezellig feestje.

Groot jubileumfeest

Op zaterdag 30 mei wordt het grote jubileumfeest gevierd. Dit feest wordt gevierd met een dag vol activiteiten. Alle vormen van rugby komen aan bod: jeugd, heren, dames en veteranen. Iedereen mag komen kijken en is welkom om van deze dag een groot feest te maken. Op de hoogte blijven over de activiteiten kan via de website en Facebookpagina.

Oproep

Dit jubileumfeest zouden ze graag vieren met alle oud-leden en contacten van de club. The Pickwick Players vraagt iedereen daarom of ze nog email adressen van oud spelers hebben. Deze mogen per e-mail gestuurd worden naar de jubileum commissie via pr.

Advertentie