Interview met Bejamin Blom in Leidsch Dagblad

Nick Scheurwater in Leidsch Dagblad:
’Er staat weer echt een team’

SASSENHEIM – The Bassets staat na zes wedstrijden bovenaan in de eerste klasse. Iedere wedstrijd werd gewonnen door de Sassenheimse rugbyvereniging. De ploeg speelde jarenlang vrij anoniem mee in de een na hoogste klasse, maar dit seizoen lijkt de ploeg een gooi naar het kampioenschap te doen.
Benjamin Blom, terug op het oude nest na een avontuur in de ereklasse, is een van de sterkhouders in de ploeg van trainer Robert Broers. Volgens Blom is er maar één doel en dat is promoveren. ,,De goede sfeer heerst weer. Er staat nu echt een team’’, is de 26-jarige spelverdeler duidelijk.

,,Alles is een stuk professioneler dan voorheen.’’

Zie verder: http://www.leidschdagblad.nl/sport/sportregionaal/article27213061.ece/Er-staat-weer-echt-een-team?lref=r_sport

Advertentie