Ingezonden door Mieke Doll, foto Theo Beentjes:

Rugby Topper op Sportpark Wouterland.

Zaterdag 1 November kan u de weer genieten van Top Rugby op Sportpark Wouterland. De Castricumse Rugby Club ontvangt kleurgenoten Rugby Club Eemland uit Amersfoort. De strijd om de top zes plaatsen is in volle hevigheid ontbrand en beide teams denken aanspraak te maken op een goede klassering. Cas RC grijpt deze kans dan ook met beide handen aan om de sponsoren te trakteren op een spannende topwedstrijd. Er wordt niet alleen om de punten gespeeld, ook de Michael Cahsay Memorial Trophy staat op het spel. Cahsay, in 2012 overleden, was naast International, ook speler van Eemland en Castricum en met deze Trophy eren de beide clubs zijn tomeloze inzet en geweldige persoonlijkheid. De 1ste twee jaargangen is de beker in Castricumse handen gebleven, ondanks de felle strijd met de Amersfoorters. Wat wordt het dit jaar? Op papier zijn de teams aan elkaar gewaagd en zal de vorm van de dag mede de uitslag bepalen. Kom het live meemaken om 15.00 uur op Sportpark Wouterland. Wij heten U zeer welkom.

Advertentie