Ingezonden door Rob Koelewijn:

Bassets verstevigt koppositie

De knappe en krappe overwinning die de rugbyers van The Bassets vorige week behaalde tegen de studenten uit Delft heeft zondag een mooi vervolg gekregen. Op eigen veld versloegen ze HRC uit Den Haag met 36-10. HRC trok in de begin fase hard van leer en kwamen na 15 minuten op een 0-3 voorsprong. Dit werkte als een rode lap op een stier, want The Bassets scoorde daarna verdient twee try’s 10-3, maar op slag van rust kwam HRC langszij door een fraaie try, 10-10 werd dan ook de ruststand. In de rust werden de messen nog scherper geslepen. The Bassets domineerde vanaf toen de wedstrijd. Goed ingestudeerde aanvallen werden met vier try’s beloond, waarvan er ook twee geconverteerd werden. Dit gaf The Bassets een zeer tevreden eindstand van 36-10 en dit nemen ze in hun achterhoofd volgende week mee, dan spelen ze thuis tegen de Bulldogs uit Almere, K.O. 14.30 uur.

Bassets HRC II

Advertentie