Annemiek de Crom op DeStadAmersfoort.nl:
Basisschool De Kubus winnaar Rugbytoernooi

Basisschool De Kubus won afgelopen maandag het rugbytoernooi. Tweede werd de Bilalschool en derde de Aloysiusschool. De Bilalschool en de Aloysiusschool wonnen hiermee de eerste punten voor het klassement om de schoolsportkampioenschappen. De eerste FairPlay punten won de Aloysiusschool.
RC Eemland beet de spits af met de organisatie van het eerste toernooi om de schoolsportkampioenschappen. Ruim 40 kinderen speelden 20 oktober enthousiast rugby verdeeld over 2 poules. Na afloop van de wedstrijden kregen de kinderen nog een rugbyclinic waarin ze de fijne kneepjes van het rugbyspel leerden.

Zie verder: http://www.destadamersfoort.nl/lokaal/basisschool_de_kubus_winnaar_rugbytoernooi_3285793.html#.VE4slCKG98E

Advertentie