Primeur voor Nederlandse Rugby Bond

Start van het Nationaal Training Centrum voor rugbymannen

Vandaag, op 1 augustus 2014, start de Nederlandse Rugby Bond in samenwerking met de Gemeente Amsterdam het Nationaal Training Centrum: een fulltime trainings- en topsportcentrum. Op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam (NRCA) gaan 36 geselecteerde spelers tussen de 17 en 25 jaar vanaf vandaag de rugbysport professioneel beoefenen. De heren starten met een trainingsweekend op het NRCA.

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn tijdens dit openingsweekend. Wanneer u een interview met het High Performance Team of een van de spelers wilt houden, kunt u dit aanvragen bij Anneke Sliedrecht,annekesliedrecht of 06-53733530.

20140802 Start Nationaal Training Centrum – Nederlandse Rugby Bond.pdf

20140801 Bijlage 1 – Programma openingsweekend Nationaal Trainings Centrum – Nederlandse Rugby Bond.pdf

20140801 Bijlage 2 – Lijst geselecteerde spelers – Nederlandse Rugby Bond.pdf

Advertentie