Ingezonden door Rob Koelewijn:

Nieuwe sponsors Bassets 2

Het tweede team van Rugby Club The Bassets uit Sassenheim krijgt volgend seizoen 2 nieuwe sponsors. Dit jaar haalde Bassets 2 het kampioenschap in de 4de klasse op de laatste speeldag binnen.

Het kampioenschap leverde een promotie naar de 3e klasse op en daar wil het team goed voor de dag komen. Niet alleen met degelijk en verzorgt rugby, maar ook met een gloed nieuw spelers tenue. Daarom werd Roy van der Wees lid van de sponsor commissie van The Bassets op zoek gestuurd naar een of meerdere sponsors hiervoor.

Die vond van der Wees uiteindelijk, Garage Ten Hoope en Auto-onderdelen Groothandel Leo de Groot. Deze twee sponsors waren bereid gevonden om Bassets 2 voor drie seizoenen te sponsoren en konden de contracten opgesteld gaan worden. Het sponsorcontracten werden door de beide directeuren Rob ten Hoope van de gelijknamige Garage Ten Hoope en Michel Choudron van Leo de Groot/Auto-onderdelen, onder toeziend oog van Bassets voorzitter Dick van de Heiden en sponsorcommissie Roland van Duijn en van der Wees, naar alle tevredenheid ondertekend.

Advertentie