Ingezonden door Rob Koelewijn:

Financiële toekomstpartners voor Smiling Bassets

De aspiratie die Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim heeft om een belangrijke factor te worden in de landelijke competitie krijgt steeds meer vorm. De plannen die beschreven staan in de “Smiling Bassets Vision” staat op een goed en betrouwbaar fundament. Dat zagen ook drie belangrijke sponsoren die graag de benodigde financiën voor het slagen van deze visie in de toekomst voor hun rekening willen nemen. VIP Adviesgroep, Cheers Voorhout en Kales Airline Service willen samen met The Bassets grote stappen omhoog maken. Deze sponsors waren nagenoeg onbekend met de snel groeiende tak van sport, maar het rugby virus heeft hen nu ook gegrepen. Het streven naar een kampioenschap en promotie naar de Ereklasse, het hoogst haalbare in rugby, spreekt alle partijen erg aan. De goede organisatie van The Bassets, betrouwbaarheid en de beste willen zijn sluit naadloos aan bij de visie van de ondernemers. Daarom werden onder toeziend oog van de sponsor commissie en de voorzitter van The Bassets de handtekeningen gezet onder de contracten. De huidige hoofdsponsor de Hypotheker maakt zo na 8 seizoenen plaats op het wedstrijd tenue voor de nieuwe sponsors, maar blijven The Bassets ook nog financieel bijstaan, zodat er deze zomer gebouwd kan worden aan top Rugby in de Duin- en Bollenstreek en bij de start van de competitie de eerste stappen gezet kunnen worden voor het slagen van de “Smiling Bassets Vision”.

Advertentie