Ingezonden door Bert van Donselaar:
Rugby Club the Pink Panthers blij met nieuwe hoofdsponsor Rabobank

Met trots maakt rugby club the Pink Panthers bekend de komende drie jaar een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan met Rabobank Utrechtse Heuvelrug. De Rabobank zal deze periode als hoofdponsor prominent partner en supporter zijn van de Panthers. Alle rugbyers, van turven tot het eerste team, zullen in deze periode in Rabo-shirt spelen, een verbroedering waar alle spelers naar uit kijken. In gesprekken die vooraf gingen aan de samenwerking gaf Rabobank aan zich te herkennen in de kernwaarden van het rugby en onder de indruk te zijn van de zelfwerkzaamheid en verbondenheid binnen de rugbyclub the Pink Panthers. Een rugbywedstrijd zonder respect is niet mogelijk, en zonder passie, vriendschap en “er voor elkaar zijn” zouden de Panthers nooit opgeklommen zijn tot een van de rugby clubs in de top tien van Nederland.

“De sponsoring door zo’n grote en gewaardeerde partij als de Rabobank wordt door de Panthers, die dit jaar hun 30 jarig bestaan vieren, gezien als een blijk van waardering maar zeker ook een steun in de rug om het rugby op de heuvelrug nog meer in de schijnwerpers te zetten. Door een samenwerking met en dankzij de steun van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug kunnen de Panthers de doelstellingen in het meerjarenplan, op sportief en organisatorisch gebied, beter en sneller verwezenlijken”, aldus een trotse voorzitter Bert van Donselaar.

Bert van Donselaar en Gerard de Zeeuw (The Pink Panthers) en Marieke Fieten en Annemee Bos (Rabobank) ondertekenen sponsorcontract.

Advertentie