Ingezonden door Rob Koelewijn:

Bassets jeugd 5e op het NK

De jeugd afdeling van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim werkt al jaren succesvol aan de jeugdopleiding en ieder jaar gooien ze in diverse leeftijdscategorieën hoge ogen en dat is dit jaar weer niet anders. Nu was het de leeftijdscategorie 10 tot 12 jaar die zich via diverse plaatsingstoernooien mee mocht spelen om het Nationale Rugby Kampioenschap “Mini’s”, dat dit jaar werd gehouden op zaterdag 22 maart in Uden. De dag was goed georganiseerd en de speelvreugde bij de jonge sporters was grot. Het Bassets team werd in de halve finale uitgeschakeld door de latere winnaar van het toernooi, HRC uit Den Haag, maar om over winnen of verliezen te spreken deden de hondsmoeë spelers en begeleiders niet. Op de rugby dag als deze zijn er alleen maar winnaars, want hierbij geldt natuurlijk dat meedoen aan rugby belangrijker is dan winnen.

Advertentie