Ingezonden door Richard Veldman:

Rugbyers klaar voor kampioenswedstrijd

De rugbyers van rugbyclub Wageningen zijn klaar voor de kampioenswedstrijd aanstaande zondag tegen de Scrumboks uit Tiel. Al 11 wedstrijden zijn de Wageningers ongeslagen en zijn daarmee koploper in de vierde klasse. De Scrumboks staan tweede en bij winst van de mannetjesputters uit Wageningen maken ze geen kans meer op het kampioenschap.

Hoofdcoach Leemans kijkt dan ook uit naar de wedstrijd van komende zondag: ”We hebben op de training hard gewerkt de afgelopen 3 weken. Met de terugkeer van enkele ervaren spelers na blessures en buitenlandse stages kunnen we ons sterkste team van het seizoen opstellen. Vorig seizoen scoorden we met hen veel punten. Door de blessures en afwezigheid spelen we dit jaar zuiniger, hoewel we verdedigend weinig weggeven. De Scrumboks hebben ook een goed team, waardoor het een mooie pot fysiek rugby gaat worden op De Zoom”.

Noot:

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 26 januari 2014 op Sportpark De Zoom. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Bij winst of gelijkspel zijn de rugbyers van Rugbyclub Wageningen kampioen van de Vierde klasse oost.

Advertentie