Ingezonden door Joyce Kraaijeveld:

Uitnodiging perspresentatie nieuwe Bondscoach Dutch Rugby Sevens Ladies, Chris Lane

Beste mediarelatie,

Graag nodigen wij u uit op donderdag 30 januari aanstaande de perspresentatie over de Dutch Sevens Ladies bij te wonen en kennis te maken met Chris Lane, de nieuwe bondscoach van het Dames Sevens rugbyteam.

Chris Lane komt over van de Australische Rugbybond (ARU) waar hij ook hoofdcoach van het Dames Sevens team was. Daarvoor deed hij ervaring op als programmacoach in het High Performance programma van de ARU.

Uitnodiging incl. programma is bijgevoegd.

Ik hoop u allen op 30 januari te mogen ontvangen op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Rugby Bond

140130 UITNODIGING PERSPRESENTATIE CHRIS LANE.pdf

Advertentie