Ingezonden door Yvonne de Water.

Hierbij een kort verslag van de MOVEMBER actie van RC The Hookers

Voor het derde jaar op rij lieten de mannen van The Hookers hun snorren en baarden staan om zo hun steun te betuigen en aandacht te vragen voor prostaatkanker. En natuurlijk werd zoals de ander jaren deze maand weer afgesloten met een grote veiling op de club.

The Hookers delen de opbrengst altijd tussen MOVEMBER (prostaatkanker) en Pink Ribbon ( borstkanker) . The Hookers hadden zelfs nog banners, vlaggen en petten gekregen van het regionale KWF om in het clubhuis nog meer de aandacht te kunnen vestigen op het goede doel.

Voorafgaand werd er een wedstrijd gespeeld door de Old Suckers, spelers van boven 35. Zij speelden tegen de " oude mannen" van Gouda, Delft en Rotterdam. Na de wedstrijden begon de veiling . Veel rugbyshirts , trainingsjacks en andere rugby items gingen voor mooie bedragen weg. Er werd goed geboden. De eerste kalender van het Hookers Damesteam ging voor dik over de 200 naar het goede doel. Uiteraard gesigneerd door alle dames. Vorig jaar bracht de veiling 1,200 euro op maar nu kan er iets meer dan 1.800 euro overgemaakt worden naar het KWF. Een mooie opbrengst voor een goed doel. De avond werd nog gezellig afgesloten met hapjes, drankjes en een aantal mooie rugby liederen.

Advertentie