MARA MOBERG ALS SPREKER OP JULLIE RUGBY CLUB!

 

In 2012 werd Mara Moberg ambassadeur van het Veilig Sportklimaat (VSK).

Mara Moberg is speelster van het Nederland dames 7’s team.

 

Wat kan VSK voor rugby Nederland betekenen?

 

Mara Moberg: ‘De kracht van rugby ligt naar mijn mening in het fysieke karakter in combinatie met sportiviteit. Je leert al doende je eigen grenzen kennen, vooral mentaal. We moeten de waarden van de rugbysport meer en beter uitdragen om van rugby een grote sport te maken in Nederland. Hoe kunnen wij binnen de vereniging gaan werken aan de groei van onze mooie sport? Hoe brengen we de normen en waarden van onze sport over naar kinderen? Hoe maken we ouders enthousiast over de leerzame ontwikkeling voor hun kind?

VSK heeft de producten. Het enige wat een club hoeft te doen is de producten af te nemen!  Alles ligt klaar om gebruikt te worden. Daarbij kun je denken aan modules voor coaches, hoe ga je om met pubers. Of ga eens met je kader of met ouders naar de prachtige theatervoorstelling: Wel winnen hè. Of maak je bestuur sterker en neem het product af “Besturen met een visie”.

Rugby geeft je skills for life en vooral in sociaal opzicht, laten we samen werken aan de groei van onze sport.’

 

Graag kom ik langs bij jullie rugbyclub en vertel ik over mijn ervaringen als rugbyer, topsporter en ambassadeur voor veilig sportklimaat.

Hebben jullie interesse? Email naar maramoberg@rugby.nl voor een afspraak.

via Mara Moberg als spreker op jullie rugby club! | Nederlandse Rugby Bond.

Advertentie