Ingezonden door Marieke Heydema en Mieke Doll:

Martin Slagt gaat komend seizoen de jeugdtrainers van de Castricumse Rugby Club bij hun trainingen en wedstrijden begeleiden. CasRC heeft twintig jeugdtrainers die met veel enthousiasme de meer dan 150 jeugdleden van CasRC trainen en coachen.
“Er is natuurlijk al heel veel rugbykennis en ervaring bij de jeugdtrainers van CasRC aanwezig. Ik kijk er dan ook naar uit om met hen samen te werken zodat we tot nog betere rugbyprestaties komen,” aldus Martin Slagt.
Ook de jeugdcoördinator van CasRC Teun Schermer verheugt zich op de samenwerking: “Met Martin Slagt willen we het talent bij CasRC samen met de trainers optimaal verder ontwikkelen. En hiermee een continue doorstroom mogelijk maken van jeugd toptalent naar het eerste team.”

Meer weten over Martin Slagt?
www.plezierinrugby.nl
www.rugbycoach.com

Advertentie