Vanwege een langdurige blessure stopt Mara Moberg voorlopig als speelster bij de Nederlandse Dames 7’s selectie. De komende maanden staan voor haar in het teken van volledige rust. Vanaf januari 2014 zal Mara opnieuw aansluiting proberen te vinden bij het programma.

 

Mara:

‘Na een jaar lang durende blessure heb ik samen met de staf besloten om tot en met januari 2014 afstand te nemen van het rugby 7’s programma. Ik zal totale rust nemen, niet meer trainen of revalideren. In januari 2014 zal ik weer beginnen met revalideren met de hoop dat ik genoeg ben hersteld. In de tussentijd zal ik de NRB coaching Oefenmeester 3 gaan volgen, en zal ik Sascha Werlich assisteren bij AAC XV dames en meiden onder 18 7’s. Bij de NRB zal ik tijdelijk de werkzaamheden van de projectleider Veilig Sportklimaat vervullen.’

 

Mara Moberg is vanaf het begin onderdeel van het fulltime programma en heeft zich de afgelopen jaren gepresenteerd als een boegbeeld voor de sport in het algemeen (red. Ambassadeur Veilig Sportklimaat) en het rugby in het bijzonder.

 

De Nederlandse Rugby Bond wenst Mara een voorspoedig herstel!

via Mara Moberg neemt tijdelijk afstand van het Dames 7’s programma | Nederlandse Rugby Bond.

Advertentie