Nederland Onder 20 heeft verdiend de finaleplaats gehaald tijdens het Europees Kampioenschap Onder 20 in Tsjechië, Praag. Na winst op Hongarije met 85-0, liet Nederland zien dat deze monsterscore geen geluksoverwinning was en wist ook Oekraïne te verslaan met 63-05 (ruststand 39-05). Nederland heeft zich hierdoor geplaatst voor de finale, waar zij het tegen gastland Tsjechie zullen opnemen. De finale wordt aanstaande zaterdag, 31 augustus gespeeld om 17.00 uur.

Het Bestuur en het Bondspersoneel feliciteert spelers en management met deze finaleplaats en wenst ze heel veel succes aankomende zaterdag.

Meer informatie over het toernooi kunt u vinden op de site van de FIRA-AER  ook kunt u onze jongens live volgen via Facebook

via Nederland Onder 20 naar finale EK in Praag | Nederlandse Rugby Bond.

Advertentie