Ingezonden door Richard Veldman:

Wageningse rugbyers klaar voor Fialar-toernooi

De Wageningse rugbyers zullen zondag 25 augustus voor de 43e keer de eer hoog houden op het eigen Fialar rugbytoernooi. Dames- en herenrugbyteams uit heel Nederland komen naar Wageningen om te strijden voor de felbegeerde Fialarbokaal. Was het vorig jaar nog Rugbyclub Hilversum die met eer streek, dit jaar hebben de Wageningers de zinnen gezet op de prijzen. De dames zijn na het kampioenschap afgelopen seizoen gepromoveerd naar de eerste klasse, de heren misten op een punt na het kampioenschap. Het toernooi is dan ook een goede graadmeter voor het nieuwe seizoen waarin zowel de heren als de dames voor de prijzen gaan meedoen.

Het Fialartoernooi wordt gehouden op sportpark de Zoom (Zoomweg) en begint aanstaande zondag om 11:30 uur. Iedereen die kennis wil maken met rugby en de rugbyclub is van harte welkom, de toegang is dan ook gratis. Meer informatie over rugbyclub Wageningen en het Fialartoernooi is te vinden op www.rcwageningen.nl.

Advertentie