Ingezonden door Richard Veldman: 
WAD-damesrugbyers zoeken tegenstanders zondag 25 augustus

Het Wageningse Fialartoernooi zoekt nog damesteams die het willen-kunnen-durven opnemen tegen de dames van de Wageningen-Amersfoort-Doetinchem combinatie op zondag 25 augustus 2013. Wad komt komend seizoen uit in de eerste klasse.

Voor de 43e keer wordt het Fialartoernooi gehouden. Het 15 a-side toernooi is uitsluitend open voor herenteams uit de 2e, 3e en 4e klasse en voor alle damesteams. Het toernooi staat bekend om het goede rugby, mooie weer en gezelligheid. Uiteraard is het een professioneel toernooi met referees aangesloten bij de NSRSR en zijn zaken als EHBO ook goed geregeld. Daarnaast zijn kun je je rugbykit weer seizoensklaar maken bij het kledingverkooppunten, zoals altijd naast de bar aan het veld.

Door de ligging in de bossen is het toernooi ook zeer geschikt als trainingslocatie. Er kan gekampeerd worden op het sportpark en in overleg kan gebruik gemaakt worden van het clubhuis, krachthonk en de trainingmaterialen.

Aanmelden en meer info verkrijgen kan door een e-mail te sturen naar wedstrijdsecretaris@rcwageningen.nl

Tot ziens op Fialar.

groetenuitwageningen.pdf

Advertentie