Sascha Werlich is er als eerste deelnemer aan de opleiding Rugby Oefenmeester 4 er in geslaagd om het diploma te behalen. Een prachtige prestatie, want Sascha heeft veel werk verzet. Veel deelnemers hikken tegen het aantal opdrachten aan wat ingeleverd moet worden. Maar zoals Sascha vertelde:”Toen ik eenmaal de eerste opdrachten had ingeleverd, was ik niet meer te stoppen en ging het eigenlijk vanzelf. Ook omdat de opdrachten voor mij een duidelijke meerwaarde hadden. De opdrachten hebben ertoe bijgedragen dat ik mijn coachingsskills heb verbeterd.”

Sascha traint op dit moment de talentvolle meisjes van <18. Natuurlijk heeft ze al direct resultaten geboekt. De eerste toernooizeges zijn binnen. Als blijk van waardering heeft de IRB Sascha uitgenodigd voor de meest prestigieuze opleiding op onze aardbol: op 21 juli start Sascha in Stellenbosch, Zuid-Afrika het Top Optimilization Program van de IRB. Coaches zoals Craig White, Rassie Erasmus, Peter de Villiers, Jean Roux en David Campese zullen verschillende onderdelen gaan geven en Sascha begeleiden gedurende het programma.

Uiteraard zal Sascha haar ervaringen gaan delen met andere coaches. Er wordt al naar een geschikte datum in september gezocht. Meer informatie volgt.

Sascha Werlich behaalt diploma level 4

via Sascha Werlich behaalt diploma level 4.

Advertentie