Dutch Lions presenteren zichzelf en nieuwe hoofdsponsor Big Green Egg

 

Op woensdag 19 juni presenteerden de Dutch Lions met trots hun nieuwe hoofdsponsor Big Green Egg. De presentatie vond plaats bij Beachclub Royal in Hoek van Holland.

Dutch Lions is een beachrugby team, dat spelers onder de Nederlandse vlag verenigd, en die samen de uitdaging aangaan op het strand in Zeebrugge, (België) en Lignano (Italië) om de titels die zij in 2012 behaalden te verdedigen.

Om 17.30 uur was het gezellig druk bij Beachclub Royal toen Hookers coryfee Marcel (Bill) Zumker iedereen welkom heette en een toelichting gaf op de prestaties van de Dutch Lions vorig jaar maar ook op de te spelen wedstrijden deze zomer.

Sleepten zij in Zeebrugge de eerste prijs weg, in Lignano werd het nog spectaculairder toen het beachteam van het kleine rugbyclubje in Hoek van Holland gewoon eventjes Europees Beach Kampioen werden.

Zo’n beachtoernooi kost geld en gelukkig hebben de spelers geweldige sponsors gevonden in Big Green Egg (hoofdsponsor), RP Consulting, Krommenhoek Metals, Krommenhoek Plastics en Old Fly Half.

Chef Leonard Elenbaas van Restaurant Pure Passie uit ’s Gravenzande gaf een gepassioneerde demonstratie op de Big Green Egg. De spelers van de Dutch Lions genoten van de bijzonder goede gerechten, die op de Green Egg waren klaar gemaakt. Brownies, broodjes, eend, zalm, rib eye en andere heerlijkheden werden voorgeschoteld aan de rugbyers en andere aanwezigen. De drankjes tijdens deze presentatie werden beschikbaar gesteld door Beachclub Royal. The Dutch Lions zijn erg blij met hun nieuwe hoofdsponsor Big Green egg die favoriet is bij vele sterrenchefs en honderduizenden foodies overal in de wereld.

Een wereld vól culinaire mogelijkheden. Voor meer informatie kijk eens op http://www.biggreenegg.eu

Captain Duncan Jansen bedankte iedereen voor zijn aanwezigheid en bedankte de sponsors voor hun support. Daarna werd het tijd om de nieuwe Beach outfits te showen.

De Dutch Lions kun je tegenkomen op het Hoekse strand want daar hebben ze 2 tot 3 keer per week hun training sessies. In de komende weken zal de definitieve selectie bekend worden gemaakt door trainer Hans Krommenhoek die wordt bijgestaan door Bob van der Burg.

Volgend weekend staat het toernooi in Zeebrugge al op het programma en 18 juli vertrekken de Dutch Lions met een groot aantal trouwe supporters naar Italië.

 

De wedstrijdverslagen zijn afkomstig van de sportverenigingen. Ze worden niet bewerkt door de WOS redactie.

via WOS.nl: Dutch Lions presenteren zichzelf en nieuwe hoofdsponsor Big Green Egg.

Advertentie