Maatwerk in Sport, de bedenker en organisator van het jaarlijkse Ameland Beach Rugby Festival, is de winnaar van de Hans Brian Media Award 2012-2013. Peter en Dennis Bus van Maatwerk in Sport ontvingen de prijs vandaag op het Nationaal Rugby Centrum in Amsterdam in aanwezigheid van sportjournalist en rugbypromotor Hans Brian, de naamgever van de prijs.Volgens de beoordelingscommissie is het succes van het rugbyfestival op Ameland, duizenden bezoekers en deelnemers, voor een belangrijk deel te danken aan het vermogen van Maatwerk in Sport om onder meer door slim gebruik van eigen media de gekozen doelgroepen te bereiken. Volgens de jury ‘speelt goed databankmanagement daarbij een belangrijke rol. ‘Daarmee is ook duidelijk hoezeer in een succesvolle wervingsstrategie communicatie en marketing aan elkaar raken.  Dat is voor veel rugbyclubs en rugbyers in Nederland een belangrijke les.’De Hans Brian Media Award wordt jaarlijks door Nederlandse Rugby Bond toegekend aan een persoon of een groep van personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van publiciteit voor de rugbysport. De prijs is genoemd naar Brian vanwege diens jarenlange bijdrage aan een steeds positiever beeld van de rugbysport.

via Rugby-mediaprijs voor organisator Ameland.

Advertentie