Na een bijzonder druk competitieprogramma zit de selectie van Nederland U20 volop in de voorbereiding voor het EK, welke het laatste weekend van augustus zal worden gehouden in Praag.Op uitnodiging van RC Heerenveen speelde de selectie op zaterdag 8 juni een oefenwedstrijd tegen RC Heerenveen, aangevuld met talent uit de regio en daarbuiten. Voor de wedstrijd gaf bondscoach Ronald Berrevoets een training aan de Cubs van Heerenveen. Onder toeziend oog van de complete onder 20 selectie werd een intensieve training afgewerkt door de enthousiaste Cubs. Na de training begon de voorbereiding voor Nederland onder 20 met een warming up en teambespreking. Om 15:00 uur ging de wedstrijd van start.Voor de voorlopige selectiespelers van Ned. U20 staat er veel op het spel. In deze weken maken de coaches Ronald Berrevoets en Benjamin Mast hun definitieve selectie bekent.De wedstrijd werd door Nederland onder 20 gedomineerd, waarbij de Friese tegenstanders tot het laatste fluitsignaal fanatiek tegenstand bleven bieden. Een perfecte setting voor spelers om zich te bewijzen en voor de trainers een perfecte dag om de spelers te beoordelen. Voorzien van nieuwe input over de spelers werd de door RC Heerenveen perfect georganiseerde dag afgesloten met een stevige BBQ . De coaches en spelers zijn weer een stap verder in de voorbereiding op het belangrijke EK in Praag. Meer informatie over het EK vindt u hier.

via Nederland onder 20 oefent in noord Nederland.

Advertentie