De jeugdspelers van Rugbyclub Wageningen hebben een succesvol seizoen afgesloten met een laatste spetterende training op sportpark De Zoom. Tijdens de zomer worden op elke dinsdag en donderdagavond open trainingen gehouden op het grote grasveld aan de Ritzema Bosweg (Belmontelaan) onderaan de Wageningse Berg. Alle Wageningse jeugd in de leeftijd van 6-16 jaar is welkom om een keer mee te doen en te ontdekken hoe leuk rugby is.

De jeugdafdeling van Rugbyclub Wageningen is groeiende. Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk rugby is en dat iedereen kan deelnemen. Ouders valt het op hoe sportief en respectvol met elkaar en met de tegenstander wordt om gegaan.

Ook op sportief vlak gaat het goed. Tijdens de Turven-Benjamin-Mini’s rugbydag in Wageningen bleek dat de Wageningse rugbyspelers niet onderdoen voor de leeftijdsgenootjes uit de regio. Dit jaar zijn ook de eerste jeugdspelers doorgestroomd naar de senioren. Hieruit blijkt dat de jeugdrugbyers een goed fundament zijn voor de toekomst van het rugby in Wageningen.

Advertentie