Gisteren, maandagavond 27 mei jl., zijn in Almelo vijf clubs aan de slag gegaan met het programma meer leden in kortere tijd. Tijdens vier workshops worden de deelnemende clubs begeleidt in het opzetten van een ijzersterke ledenwerfactie.

RC The Big Bulls (Almelo), RCO Harlequins (Oldenzaal), ERC ’69 (Enschede), RC Dwingeloo en RC Groningen zijn zeer enthousiast van start gegaan. Workshopleider Ted van der Bruggen van Sportservice Noord-Holland: “de sfeer was uitstekend! En we zijn al behoorlijk opgeschoten met de klussen die gedaan moeten worden. Er werd voor 100% meegedaan, er was veel interactie. Ook de deelnemers reageerden enthousiast, zo twitterde RC Groningen: “Interessante avond met Ted van der Bruggen. Workshop “meer leden in korte tijd”. RCG gaat er voor en ben gewaarschuwd! Acties in de maak!”

 

De methode meer leden in kortere tijd biedt de oplossing voor verenigingen die echt een ijzersterke ledenwerfactie willen! Eén van de conclusies van proefprojecten is dat een lange analyse niet doorslaggevend is om tot resultaat te komen. Daarom wordt er bij deze aanpak na een korte analyse tot actie over gegaan. Bij de methode worden vier stappen gezet:

1. Snelle analyse

2. Bepalen stappenplan

3. Plannen reclame en uitvoeren

4. Plannen actie en uitvoeren

De workshops zijn praktijk- en resultaatgericht. Er wordt nagestreefd dat de vereniging een succesvolle ledenwerfactie uitvoert. In de totale planning en voorbereiding van de actie worden deelnemers door Sportservice Noord-Holland begeleid. De ledenwerfactie wordt in detail voorbereid.

Meer weten over het programma: http://www.meerledeninkorteretijd.nl

Of mail naar: annekesliedrecht@rugby.nl

via Clubs uit het noorden en oosten zetten een ijzersterke ledenwerfactie op.

Advertentie