Op donderdag 23 mei 2013 is vanwege de combinatie van slechte conditie en onvoldoende beschikbaarheid van de velden op het NRCA en extreme weersverwachtingen besloten het NK Sevens 2013 af te gelasten. Naar aanleiding van de vele reacties uit de rugbygemeenschap op het afgelasten en een mogelijke verandering van de verwachte weersituatie voor komend weekend, is onderzocht of het kampioenschap niet alsnog naar een andere locatie verplaatst kon worden. Castricumse RC heeft aangeboden het toernooi voor de senioren op zondag te organiseren en deze mogelijkheid is zorgvuldig bekeken. Slechts vier clubs bleken echter in staat deel te nemen aan een toernooi in Castricum. Daarom is besloten om het NK Sevens Senioren definitief af te gelasten. Ook voor het toernooi van de cubs en junioren op zaterdag is gezocht naar een geschikte alternatieve locatie, maar die is niet gevonden. Daarom zal ook het NK Sevens Jeugd definitief geen doorgang vinden.

Namens de NRB is Bart Janssens (competitieleider) beschikbaar voor vragen en reacties.

via Nieuws.

Advertentie