SportRugbysters buiten kwartfinales

Voor de eerste keer dit seizoen heeft het Nederlands vrouwenrugbyteam zich in de Sevens World Series niet weten te plaatsen voor de kwartfinales.

Voor eigen publiek eindigde Oranje in poule A na drie duels op de derde plaats, achter Nieuw-Zeeland en Rusland en voor China. Daardoor is de negende plaats het hoogst haalbare voor de thuisploeg, die zaterdag in de verliezerspoule aantreedt tegen Brazilië.

Met een royale overwinning op China (19-0) begon Nederland vrijdag sterk aan het vierde en laatste toernooi van de World Series. Daarna kon Oranje tegen Rusland (0-22) en Nieuw-Zeeland (0-15) echter geen plaats in de kwartfinales afdwingen. Nederland eindigde eerder dit seizoen twee keer als zesde en een keer als achtste in de World Series

zie de video hier: Rugbysters buiten kwartfinales – AT5 Echt Amsterdams Nieuws.

Advertentie