Naar aanleiding van de persconferentie over de Women’s World Sevens Series als onderdeel van de Amsterdam Sevens op 17, 18 en 19 mei 2013 en de derde Talentendag Olympisch Dames Rugby Sevens programma op 10 november a.s. waren er vandaag twee cameraploegen op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam om te zien wie die Rugbymeiden nu zijn die kans maken op een plek tijdens de Olympsche Spelen in Rio in 2016.

talentAT5live hield vanochtend om 10.15 uur een live-uitzending op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam. Verslaggever interviewde een aantal speelsters en kreeg training van Coach Development Dames Sevens, Sascha Werlich.

Een samenvatting van de live-uitzending wordt vanavond, 8 november uitgezonden om 18.20 uur op AT5. De volgende dag kunt u deze samenvatting vinden op de site van AT5 

Tevens heeft verslaggeefster, Sjouke Budde, van het actualiteitenprogramma van RTL4, Editie.nl meegetraind met onze Dames en een interview gehouden met Technisch Directeur, Krijn de Schutter.

Het item van Editie.nl kunt u vanavond, 8 november volgen op RTL 4 om 18.15 uur. Heeft u deze uitzending gemist dan kunt u deze de volgende dag vinden op de site van Editie.nl