Topsport kost geld, veel geld!

Vaders, Moeders, Opa’s, Oma’s, Ooms, Tantes en ieder ander die de rugbytalenten van de Rugby Academy Middenoost willen steunen in hun opgang in de (inter)nationale topsport wereld kunnen op deze eenvoudige wijze een bijdrage leveren. 

Op dit moment heeft de Rugby Academy 18 deelnemers. Zij komen onder andere uit Driebergen, Utrecht, Amersfoort, Amstelveen, Almere en Eemnes. Zij zullen met de trein naar Hilversum komen. De talenten zitten verspreid over vier scholen in Hilversum maar zullen hun trainingen hebben bij het Comeniuscollege. Het is dus hard nodig dat alle deelnemers een fiets krijgen in Hilversum. Ook willen we de ouders ondersteunen met de kosten voor het OV. We hebben als streefbedrag 5000 euro om dit alles mogelijk te maken.

Uiteraard hopen dat we veel meer dan ons streefbedrag ophalen. Want al het geld dat we ophalen komt ten goede aan de talenten. 

Iedereen die 50 euro of meer doneert, wordt “founding member” van de Academy en krijgt een gesigneerde groepsfoto.

Ieder bedrijf dat 50 euro of meer doneert krijgt een vermelding op onze website.

Doneer ruimhartig.

Crowdfunding1

Advertentie