Ingezonden door Patricia Stuivenberg:


DPD Pakketservice en RFC Oisterwijk Oysters kondigen samenwerking aan 

Pakketvervoerder en Brabantse rugbyclub sluiten sponsorovereenkomst


Best, 10 september 2012 – DPD Pakketservice en RFC Oisterwijk Oysters starten vanaf komend seizoen met een samenwerking in de vorm van sponsoring. De sponsorovereenkomst tussen de pakketvervoerder en de Brabantse club loopt vanaf 9 september voor een periode van drie jaar. DPD breidt hiermee haar sportsponsoringsactiviteiten uit met een rugbyvereniging, naast onder andere voetbal (Willem II) en wielrennen (Specialized DPD SRAM Cycling Team). Beide partijen hechten grote waarde aan het samenwerken en ervaren dit verbond als een positieve stap naar een bloeiende toekomst.

Image004


Het WK Rugby is na de Olympische Spelen en het WK voetbal het grootste sportevenement ter wereld. Rugby wordt in 116 landen gespeeld en heeft de afgelopen jaren een toename in populariteit in Nederland gezien. RFC Oisterwijk Oysters is één van de 84 clubs die Nederland momenteel telt en heeft bijna 250 leden. DPD opereert met een sterke regionale focus, welke dicht bij haar klanten ligt. De pakketvervoerder voelt zich sterk betrokken bij de regio en laat dit zien door investeringen in diverse regionale activiteiten die een bloeiende toekomst tegemoet gaan. RFC Oisterwijk Oysters is hier een goed voorbeeld van.

Samenwerking
Rugby is een spel van samenwerking. Het spel lijkt op het eerste gezicht eenvoudig maar één enkele speler kan zelf weinig bereiken. Ook vereist elke spelpositie andere fysieke en technische eigenschappen. Hierdoor ontstaat er een divers team dat goed op elkaar afgestemd moet zijn. Dit is ook kenmerkend voor DPD. “Rugbyclub RFC Oisterwijk Oysters staat voor karakter, passie, kracht, snelheid en trots, allemaal eigenschappen die wij ook terug zien in onze eigen organisatie. Aan de basis van het succes van DPD ligt een solide samenwerking tussen alle betrokken partijen in het logistieke proces. Denk hierbij aan pakketverzenders, pakketontvangers, leveranciers en interne afdelingen binnen DPD. Iedereen heeft zijn eigen rol binnen het geheel maar het samenspel zorgt voor een betrouwbaar en efficiënte logistieke dienstverlening,” aldus Michael van Ooijen, CEO DPD Nederland en Hoofd Cluster Benelux.

Ambitie en no-nonsense

Rugbyclub RFC Oisterwijk Oysters is verheugd over de samenwerking met de pakketvervoerder. Jan Steenbakker, Voorzitter RFC Oisterwijk Oysters, daarover: “DPD is een pakketvervoerder die in deze omgeving bekend staat om ambitie, no-nonsense en een duurzame weldoordachte groei. Dat past uitstekend bij ons en wij kijken met veel trots uit naar deze samenwerking.”

Op 16 september speelt RFC Oisterwijk Oysters onder grote aanmoediging van hun aanhang en DPD hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen.


Over RFC Oisterwijk Oysters
RFC Oisterwijk Oysters is een dynamische rugbyclub met een bloeiend clubleven en werd opgericht op 29 februari 1976. De vereniging telt bijna 250 leden en is gehuisvest in Oisterwijk. Gespeeld wordt in alle categorieën die de Nederlandse Rugby Bond (NRB) kent. Van vierjarigen tot veteranen. Het seniorenteam komt uit in de tweede klasse van de Nederlandse competitie. Meer informatie over RFC Oisterwijk Oysters kunt u vinden op: www.oysters.nl.

 

Over DPD
DPD Pakketservice is verantwoordelijk voor het verwerken van meer dan twee miljoen pakketten per dag in een hecht internationaal netwerk en is daarmee één van de grootste dienstverleners op het gebied van logistiek in Europa. Het DPD-netwerk in Nederland is 100% eigendom van GeoPost, dochteronderneming van de Franse La Poste groep en de tweede pakket- en expressdienstverlener van Europa. Wereldwijd werkt DPD vanuit 800 locaties in 40 landen. DPD streeft naar een optimale bedrijfsvoering in combinatie met duurzaamheid. In het kader daarvan is Total Zero geïntroduceerd, waarbij alle pakketten CO2-neutraal bezorgd worden zonder extra kosten voor klanten. Meer informatie over DPD kunt u vinden op: www.dpd.nl.

Over GeoPost
GeoPost, dochteronderneming van de Franse La Poste groep, is een wereldwijde pakket- en expressspecialist. Voor het vervoer van pakketten voor meer dan 300.000 klanten van en naar meer dan 230 landen maakt Geopost gebruik van het eerste klas DPD-netwerk en -vestigingen in heel Europa. GeoPost is met een jaaromzet van circa EUR 3.7 miljard in 2011 marktleider in Frankrijk en de tweede pakket- en expressgroep van Europa. Meer informatie over GeoPost kunt u vinden op: www.geopostgroup.com.

Image003

Advertentie