Rugby Academy ZuidWest organiseert voor talentvolle jeugdrugbyspelers (die dit schooljaar 2010-2011 in groep 8 zitten van de basisschool) een instroomdag op 23 oktober 2010.

RA ZWOp 4 september is er reeds een instroomdag geweest. Een heel aantal kinderen zijn daar aanwezig geweest, maar we hebben de indruk dat niet iedereen even goed op de hoogte is van het Academy programma. Want er is meer potentieel in de regio ZuidWest.
Tijdens de instroomdag willen wij kennis maken met de jonge rugbyspelers die meer met hun sport willen en hun talent verder willen ontwikkelen. Op deze dag kijken we naar de sportieve talenten van de speler. Indien die voldoende zijn, zullen we vragen of deze speler zou willen gaan deelnemen aan het Academy programma en het talentontwikkelingsprogramma.

Het is belangrijk om te vermelden dat het in eerste instantie niet gaat om de beste spelers van nu maar veel meer om de beste spelers van de toekomst te kunnen vinden. Het gaat dus om talent, potentie en motivatie.

Voor meer informatie over de instroomdag en het talentherkennings-en ontwikkelingsprogramma klik hier

Instroomdag Rugby Academy ZuidWest
23 oktober 2010

Aanmelden: w.v.beek.rugbyacademy@gmail.nl Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Ook wanneer de speler al een keer heeft deelgenomen aan een talentkerkenningsdag, moet hij zich opnieuw aanmelden! Inschrijfgeld is € 10,- (te betalen bij aankomst).
Aanmelden kan tot uiterlijk 20 oktober 2010. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie over het programma, tijden en locatie.

Advertentie