Tags

Giel Edam gekozen tot “speler van het jaar”

Geplaatst door Remi

  

maandag 16 november 2009

 

Tijdens de jaarlijkse mosselmaaltijd was het nog nooit zo druk. Niet minder dan 59 leden, oud-leden en aanhang gingen vrijdagavond 13 november aan tafel in café De Oranjeboom in ‘s-Heer Hendrikskinderen.

De zeventig kg mosselen ging schoon op, alsmede een aantal schnitzels en biefstukken. Voordat het feestgedruis losbarstte maakte de voorzitter de “speler van het jaar bekend”. Het noemen van de minpuntjes (o.a. kleur rugbyschoenen) verraadden het al snel, maar het duurde nog lang voor alle pluspunten de revue waren gepasseerd: altijd aanwezig bij wedstrijden en trips, vaste waarde als jeugdtrainer en als een van de weinige leden in staat tot het regelen van een advertentie in het tripboek. Bij het overhandigen van de gebruikelijke fles ricard werd wel de afspraak gemaakt om voor iedere drop-out die in het vervolg de 10 meterlijn niet passeert een fles ricard te schenken aan het team…….

De foto’s zijn hier te vinden