Ingezonden door Michiel Campagne:
Persbericht: RC Eemland klaar voor het nieuwe seizoen
Augustus 2022

Ross Colin Bennie-Coulson versterkt 1ste team Rugby Club Eemland

RC Eemland streeft ernaar om komend seizoen een hoofdrol te spelen in de hoogste rugbycompetitie, de ereklasse. Door de nieuwe hoofdcoach Zane Garner en assistent coach Allard Jonkers, hebben heeft een groot aantal spelers van andere clubs zich aangemeld bij RC Eemland. Één daarvan is Ross Bennie –Coulson. Deze uit Engeland afkomstige speler woont al acht jaar in Nederland en is al een 20-tal keer uitgekomen voor het Nederlands rugbyteam. Met de Brit haalt RC Eemland versterking van hoog niveau binnen.

Ross Bennie –Coulson – "Na vele jaren bij Diok in Leiden te hebben gespeeld en afgelopen periode de landstitel te hebben gewonnen, vind ik het tijd om ergens anders te gaan spelen. RC Eemland heeft de laatste jaren een uitstraling laten zien waarvan ik een goede indruk heb gekregen waardoor voor mij de keuze snel was gemaakt."

Hoofdtrainer Zane Gardiner – “Ross ken ik al als in mijn rol als coach van het Nederlands team en is een van de beste spelers in Nederland op zijn positie."

Rene Koch in het bestuur verantwoordelijk voor senioren rugby – “Ik ben blij dat zulke spelers kiezen voor onze club in Amersfoort. Dit bewijst dat we op de goede weg zijn met Rugby = Amersfoort”

Wat betreft dat laatste, net als vorig jaar heeft RC Eemland het internationale Super Cup weer naar de Amersfoortse rugbyvelden weten te halen. De drie wedstrijden die RC Eemland faciliteert vinden plaats op 11 en 24 september en nog een wedstrijd op 22 oktober. Hierover volgt binnenkort meer informatie!

Advertentie