In augustus 1969, begonnen studenten in Enschede te rugbyen. Nu vijftig jaar verder is de Enschedese Rugby Club ’69 (voorheen RC Tex, Tex RC, Drienerlo Tex, en DTO) een bloeiende en groeiende vereniging, die, zoals rugbyers betaamd, een gelegenheid voor een feestje graag aangrijpt om vrienden uit te nodigen om samen te spelen. Eén van de activiteiten die georganiseerd wordt in dit jubileumjaar is een veteranentoernooi. Het is daarom dat wij u aanschrijven; het seizoen loopt ten einde en plannen voor het nieuwe seizoen worden gemaakt. Wij willen uw vereniging dan ook uitnodigen om deel te nemen aan een veteranen ten-a-side toernooi op zaterdag 31 augustus 2019.

We hebben gekozen voor een ten-a-side toernooi omdat we denken dat het beter past in de voorbereiding voor een nieuw seizoen, waarbij de spieren nog wat strammetjes kunnen zijn na een welverdiende vakantie en de mogelijkheid om wat extra wisselspelers langs de kant te hebben welkom zal zijn.

Inschrijfgeld voor het toernooi is 100 euro, hetgeen teruggegeven zal worden in de vorm van lunch en consumpties op de dag zelf. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een buffet aan het einde van het toernooi (kosten 12,50 p.p.), zodat er nog een tijd lang kan worden besteed aan het ophalen van fraaie verhalen over hoe geweldig we allemaal waren en hoe goed we nog zijn.

Gaarne vernemen we van u of uw vereniging wil deelnemen aan het toernooi (en dat wilt u) en met hoeveel spelers, begeleiders en spelers u aanwezig wilt zijn. We vernemen dit graag voor 30 juni 2019. Het precieze aantal deelnemers hoeft dan nog niet bekend te zijn; we willen graag een schatting weten voor de organisatie.

Indien er vragen zijn omtrent het veteranentoernooi of andere lustrumactiviteiten van de ERC’69, dan kunt u contact opnemen metveteranentoernooi.

Met ovale groet,

De Enschedese RC’69

20190620 Uitnodiging met briefhoofd.pdf

Advertentie