Dankzij de goede vriendschap tussen onze Juniorentrainer: Des Tuiavii en Eddy Jones, hoofdcoach van Engeland, komt er een bezoek van deze topcoach aan The Bassets op vrijdag 6 April (aanvang 17.30u) a.s. en Zaterdag 7 April (aanvang 10.00u). Des diende als professioneel rugbyer onder Eddy als coach van de Australische club: ACT Brumbies. Eddy maakte de Brumbies kampioen van de Pro 12.
Voor The Bassets is het natuurlijk een hele eer dat deze topcoach onze club meer komt bijbrengen op het gebied van rugby. Eddy heeft een jarenlange ervaring opgedaan als toprugbyer maar vooral als topcoach en trainer. Hij heeft Japan en Australië op World Cups gecoacht en diverse landen geadviseerd voor en tijdens RWC’s, zoals Zuid Afrika en Fiji. Ook is hij een succesvolle coach geweest bij nog meer professionele clubs, zoals de Saracens. Met Engeland heeft 1x een Grand Slam behaald en vervolgens het kampioenschap het jaar daarop. Hij staat er bekend om teams uit een dal te krijgen. Met Engeland zal hij volgend jaar het RWC 2019 in Japan gaan meemaken.

Het wordt een interessant evenement voor de club, wat mede mogelijk gemaakt is door het Talent Sponsor programma van de club. Meer en bredere kennis geeft ons meer basis om een topclub van Nederland te blijven. Kader, jeugd, senioren en dames kunnen profiteren van het bezoek van Eddy.
Programma:
Vrijdag 6-4: Vanaf 17.30u training clinics voor Junioren.
Vanaf 18.00u training clinics voor Colts
Vanaf 18.30u training clinics voor Senioren en Dames.

Zaterdag 7-4: Vanaf 10.00u training clinics met Onder 16, Onder 18 en Onder 20.
Niet leden van The Bassets zijn ook welkom aan te sluiten op de vrijdagavond. Daar wordt een
minimale bijdrage van EUR 10,- gevraagd.

Advertentie