Ingezonden door Baary Vliek:
Rugby Jong Oranje U18 gezamenlijke open training met Project Turn-Over 3 maart in Castricum

Aankomende vrijdag 3 maart vind een gezamenlijke open training plaats tussen het Rugby Jong Oranje U18 team en deelnemers van Project Turn-Over. De mannen van Jong Oranje U18 houden hun trainingsweek op het rugby complex van Rugby Club Castricum en eindigen de week met een gezamenlijke training aankomende vrijdag. Jong Oranje traint voor de oefeninterland tegen Tsjechië U18 zaterdag 4 maart in Amsterdam op het Nationaal Rugby Training Centrum, voorafgaand aan de officiële interland tussen het Nederland Heren XV team tegen Portugal Heren XV.

Joeri Peperkamp, oprichter van Project Turn-Over over de gezamenlijke training: “Voor de deelnemers van het programma wordt dit een fantastische ervaring. Het gebeurt niet iedere dag dat we samen mogen trainen met Jong Oranje. Gedurende de week hebben de jongens Jong Oranje al zien trainen dus ze weten wat hen te wachten staat. De deelnemers kunnen niet wachten om samen het veld te betreden.”

Project Turn-Over bied professionele begeleiding en intensieve coaching, vanuit het hart, aan jongeren en (jong-)volwassenen, om ze op maat zowel fysiek als mentaal te ondersteunen en te motiveren bij de volgende stap in hun leven richting opleiding, (vrijwilligers-)werk en/of nieuwe competenties, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Advertentie