Ingezonden door Ad Wijten:

Support the evolution – Jong Oranje U18/U20

In Maart/April 2017 staan de jeugd-EK’s in Frankrijk (U18) en Roemenie (U20) op het programma. Jong Oranje wil daar vanzelfsprekend aan deelnemen. Afgelopen jaren hebben de diverse jeugdselecties zich mogen meten op de diverse EK’s. Tijdens de EK’s en trainingswedstrijden hebben we kunnen laten zien hoe enorm de kwaliteit van Rugby in Nederland vooruit gegaan is.

Deelname kon alleen maar doordat de Stichting Rugby Youth Development tezamen met ouders, clubs en Rugby Nederland geld bijeen heeft gebracht om de EK’s te financieren. Ook voor deelname aan de EK’s in Frankrijk en Roemenie moet nog een deel van het budget gefinancierd worden door de stichting. Om dit voor elkaar te krijgen richten we ons op drie hoofd-activtiteiten :

  • Crowdfunding – Vanaf vandaag 15 januari starten we tezamen met www.wijzijnsport.nl een crowdfunding actie om Eur 15.000,= bijeen te brengen.
  • Benefietdiner + Veling – Op 12 februari 2017 is er bij Cobra Café in Amsterdam een benefietdiner met veiling.
  • Shirt-sponsoring – De spelersshirts kunnen gesponsord worden voor Eur 500,= per shirt.

Zonder de steun van Rugby-minnend Nederland zouden we deelname niet kunnen garanderen. Uw hulp wordt enorm op prijs gesteld. Dit kan door doneren, dineren en delen van de acties.

Volg de verrichtingen van de selecties op Facebook :

U18 : www.facebook.com/rugbyoranjeU18

U20 : www.facebook.com/rugbyoranjeU20

Advertentie