Ronald Mooiman in Delftse Post:
Delftse Studenten gaan met Snijders voor titel

Studenten en rugby. In Delft is dat een goed huwelijk. Bij DSR-C, de oudste rugbyvereniging van Nederland (sinds 1918), zwaait Michiel Snijders als trainer de scepter. De geboren Hagenaar traint de Delftse studenten voor het vierde seizoen. Zondag speelde DSR-C de topper tegen de Bassets.
DELFT – “Wij verloren in de allerlaatste seconde”, vertelt trainer Snijders die vroeger als speler ook al actief was bij de Delftse studenten. “Bassets is dit jaar enorm versterkt , vier man van HRC 1 en twee Nieuw-Zeelanders erbij, jongens van ’t Gooi. Zij hebben een grote sponsor . We hadden hem kunnen en moeten winnen, maar de achterstand in de competitie is klein, dus het kan nog een mooi seizoen worden.

Zie verder: http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=3058080

Advertentie