De Utrechtse Studenten Rugby Society (U.S.R.S.) is op zoek naar talentvolle spelers om haar eerste team te versterken! Het team is de afgelopen seizoenen stabiel geëindigd in de hogere plekken van de competitie. Zij staan onder goede begeleiding van enkele ervaren trainers, met aan het hoofd Joost Kuppens (vanaf volgend seizoen oefenmeester 4 en tevens educator, academy trainer en trainer under 17!). De U.S.R.S. gaat elk jaar met grote sprongen vooruit en zal ook dit jaar weer op volle kracht strijden om de felbegeerde eerste plek te behalen. Met het vertrek van enkele vaste krachten komen er een aantal plaatsen vrij in dit sportieve maar bovenal gezellige team. Hierbij is de spoeling onder de hookers vooral erg dun, maar ook andere posities zijn van harte welkom. Mocht je interesse hebben om wellicht in de toekomst bij de U.S.R.S. te komen spelen, een keer mee willen trainen of meer informatie willen hebben over onze prachtige Society dan kunt u mailen of bellen met Karel de Leeuw (abactis.usrs, 0611608473).

Ovale groet!

Advertentie