Ingezonden door Bram van der Plas:

Na een heel goed seizoen gedraaid te hebben, waarbij er net naast het kampioenschap in de eerste klasse is gegrepen, heeft onze coach Michiel Snijders besloten om zich nog een jaar te verbinden aan de DSR-C. Wij zijn als -club zeer verheugd met dit besluit, gezien de plezierige samenwerking en het goede rugby dat onder Michiel gespeeld wordt. Wij kijken nu vol goede moed uit naar een flitsend sevens seizoen om daarna in augustus weer volop met de voorbereiding te beginnen.

Wij zijn voor volgend jaar vastberaden om met het mooie open rugby van de aflopen drie jaar weer vol voor het kampioenschap te gaan. Het grootste deel van ons team blijft ook bij elkaar en wij verwachten in de zomer een paar jongens na grote blessures weer terug. Ook verwachten wij een aantal nieuwe talentvolle spelers te verwelkomen in Delft komende zomer. En met het opkomend talent uit het tweede team kunnen wij er gerust op zijn dat er volgend jaar weer een sterk team zal staan.

Dit wordt allemaal medemogelijk gemaakt door onze sponsoren waarvan de meeste volgend seizoen weer van de partij zijn. Graag willen wij wederom de hoofdsponsor NetWorth Innovation Systems danken voor de steun en we zien Mark McnNally en zijn familie weer graag aan de zijlijn volgend jaar. Onze dank gaat ook uit naar onze sponsoren Grimbergen Industrial Systems en Hotel Johannes Vermeer. Met speciale dank aan Hotel Vermeer voor alle heerlijke ontbijtjes op wedstrijddagen.

Machiel Brouwer,
Secretaris DSR-C

Advertentie