Ingezonden door Rob Koelewijn:

Bassets en Broers langer bij elkaar

In januari gingen Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim en hun hoofdtrainer Robert Broers om tafel zitten om zijn trainerschap te evalueren. Het 3-jarig contract met Broers liep immers af en beide partijen moesten kijken of The Bassets en Broers over die periode tevreden waren. Al snel bleek dat dit zo was en ook vonden ze unaniem dat de rek zeker nog niet uit deze samenwerking was. The Bassets steken niet onder stoelen of banken dat ze binnen nu en 3 jaar een gooi willen doen naar het kampioenschap in de landelijke eerste klasse en daar voelt Broers ook veel voor. Die visie die The Bassets heeft loopt synchroon met de ambitie van Broers en hij ziet in de relatief jonge spelersgroep zeker veel potentie en mogelijkheden om die doelstelling te realiseren. Met deze enthousiaste gedachten vonden The Bassets dat de wegen tussen Broers en The Bassets niet moesten scheiden, maar juist een langere samenwerking met elkaar moeten aangaan. Zodoende werd er een nieuw contract opgesteld waarin de wensen van beide partijen zijn opgenomen, waarna de handtekeningen gezet konden worden en Broers en The Bassets weer drie jaar samen zullen gaan werken.

Advertentie