Ingezonden door Mieke Doll.

De Castricumse Rugby Club proudly presents Nederland – Litouwen.

In navolging van de eerdere North Sea Cup confrontaties welke bij respectievelijk RC Hilversum en de Haagsche RC werden gespeeld, zal ook de interland Nederland – Litouwen niet op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam worden gespeeld. Het hoofdveld op het NRCA zal de komende periode voorzien worden van kunstgras, dus werd er gezocht naar een alternatieve locatie. Deze locatie is gevonden in de vorm van sportpark Wouterland, de thuisbasis van de Castricumse Rugby Club. Op zaterdag 9 November, klokslag 15.00 uur, zal het Nederlands vijftiental, met bondscoach Alex Chang aan het roer, het opnemen tegen de nationale selectie van Litouwen in de European Nations Cup 2012/2014. Inzet, handhaven van de eerste plaats in de poule 2A en daarmee promotie afdwingen naar divisie 1B. De Castricumse RC zal, samen met de Nederlandse Rugby Bond, de organisatie voor haar rekening nemen van deze prachtige internationale wedstrijd , welke onder auspiciën van de FIRA wordt gespeeld. Het voorprogramma wordt verzorgt door Nederland B en Leiden Defenders met een kick off tijd van 13.00 uur. Wij rekenen op een succesvolle en gezellige dag met hartverwarmende supporters langs de lijn.

poster 131109 ENC Ned vs Litouwen.pdf

Advertentie