ALMELO- De Almelose jeugdrugbyers hebben komende zaterdag, 19 oktober, een grote rugby training samen met de andere rugbyclubs uit Twente.

Kinderen krijgen les van de bestecoachesEr worden meer dan vijftig kinderen verwacht in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, die een training krijgen van de beste rugby coaches uit Twente. De training wordt afgesloten met soep en een broodje knakworst.
Na de zomervakantie zijn de jeugd afdelingen van de Twentse rugby verenigingen sterk gegroeid. Door deze groei is het idee ontstaan om meer gezamenlijke trainingen te organiseren met de beste coaches uit de regio. Deze trainingen zijn belangrijk om teamvaardigheden van de clubs te verbeteren. De eerste positieve resultaten van deze trainingen zijn al zichtbaar tijdens de wedstrijden.
De training wordt gehouden op zaterdag 19 oktober op de rugby accommodatie van The Big Bulls op het Wendelgoor. De veldactiviteiten starten om 10.30 uur en duren tot 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willemien de Jong, tel: 0546-574822.

via Grote rugbyjeugdtraining op het Wendelgoor | Twenth Ruiten Drie | dé Weekkrant.

Advertentie