De jeugdinternationals Melvin Gale, Jim Boelrijk en Danny Volker.

Drie spelers van de Amstelveense Rugby Club vertrekken donderdag 22 augustus a.s. met jong Oranje naar Praag. Zij spelen om het Europees kampioenschap voor rugbyteams van spelers onder de 20 jaar voor B landen.
De spelers van ARC zijn,op de foto van links naar rechts:Melvin Gale(Hoofddorp),Jim Boelrijk (Amstelveen)en Danny Völker (Vinkeveen). Op zondag 25 augustus spelen zij hun eerste wedstrijd tegen Hongarije. Het toernooi duurt tot zaterdag 31 augustus. Na terugkomst zullen de ARC internationals op 7 september a.s. met de hoofdmacht van ARC aantreden tegen landskampioen RC ’t Gooi.
ARC is trots op de prestaties van haar jeugdspelers die eerder op het EK voor spelers onder de 18 jaar goed hebben gepresteerd.

Nieuws over de prestaties van Jim en Jong Oranje Rugby op de site van de Amstelveense rugbyclubhttp://www.arcrugby.nl

Advertentie