Ingezonden door Nick Miesen:

De Amsterdamse studenten rugby vereniging is op zoek naar een trainer voor Ascrum 2 met ingang vanaf het seizoen 2013/2014. Ascrum, opgericht op 1 november 1962, bestaat uit 3 heren teams en een jonghe honden team met 1e jaar rugbyers. Ascrum 1 speelt momenteel in de top van de 1e klasse. Het 2e team heeft onlangs promotie af gedwongen naar de derde klasse, maar Ascrum 2 dient nu aansluiting te vinden bij de ambitie van Ascrum 1. De ambitie is om met Ascrum 2 in de nabije toekomst uit te komen in de 2e klasse Noord. De trainer houdt zich bezig met de ontwikkeling van talenten uit het tweede team, waarbij er jaarlijks aanwas is vanuit de jonghe honden. Daarnaast heeft Ascrum een uitwisselingsprogramma met een Zuid Afrikaanse rugby campus.

Vacature trainer Ascrum 2.pdf

Advertentie